Acasa Deserturi speciale

Deserturi de nunta speciale.

Tortul miresei

Vezi toate ofertele de tortul miresei

Deserturi Speciale

Vezi toate ofertele de deserturi speciale

Fantana de ciocolata

Vezi toate ofertele de fantana de ciocolata

Patiserie si cofetarie

Vezi toate ofertele de patiserie si cofetarie

Deserturi de nunta speciale.

Fiecare cuplu de miri doreste ca ziua cea mare, ziua nuntii sa fie originala, speciala. De aceea planificati cu atentie orice mic aspect al nuntii si verificati de doua ori daca vestimentatia de miri va avantajeaza si daca totul este bine pus la punct.

De la ceremonii, muzica, atmosfera, rochie de mireasa, momente in cadrul nuntii, decoratiuni, aranjamente, tematica si stil pana la meniu si tot ceea ce tine de el trebuie sa se afle sub semnul ineditului, al specialului. De aceea, poate ca v-a trecut prin minte ideea oferirii unor deserturi speciale invitatilor vostrii. In ce constau ele si cum sa le alegeti, vom discuta in cele ce urmeaza.


 

Mai multe feluri de deserturi deosebite

In functie de specificul meniului pe care il aveti la nunta puteti alege si felul deserturilor speciale oferite invitatilor.Fie ca decideti ca acestea sa fie asezate pe mese, sa constituie un bufet ori servite fiecarui individ in parte, deserturile speciale alese pentru nunta voastra pot fi de mai multe feluri.

Bomboane festive de nunta, fondante, serbet, inghetata, salata de fructe, prajituri, bezea cu fructe, fructe, banana split, musse de fructe sau ciocolata, briose, tarte cu fructe, placinta cu fructe si inghetata, profiterol, tiramisu, carpaccio, party pudding si asa mai departe.

Acestea pot constitui intr-o selectie diversa sau in mod particular desertul special de la nunta ta. In afara de tort, invitatii se vor bucura sa mai aiba posibilitatea de a se rasfata cu niste dulciuri deodebite si in mod sigur faptul ca ai hotarat sa oferi tratatii dulci speciale va fi unanim apreciat.


 

Fantana de ciocolata

Din ce in ce mai intalnita la nunti, fantana de ciocolata impreuna cu un bufet de fructe este un deliciu atat pentru cei mici cat si pentru cei mari.

In functie de oferta firmei care v-a procurat fantana de ciocolata, aceasta poate contine ciocolata alba sau cu cacao, iar fructele pot varia de la cele sezoniere pana la cele mai exotice.


 

Prajituri

Daca preferi prajiturile traditionale sau cele clasice, ori poate iti plac cele sofisticate sau poate cele revigorante, ai ocazia ca la nunta ta sa le oferi invitatilor deserturi compuse din aceste dulciuri minunate.

Le poti comanda de la cofetaria de la care vei obtine si tortul de nunta sau le poti achizitiona in comert. Servite in diferite moduri, aceste bunatati vor aduga un plus de cateva puncte la nota finala ce o va primi nunta ta.


 

Indiferent de felul lor, traditionale sau extravagante, deserturile servite la nunta vor fi foarte binevenite atat de adulti cat mai ales de copii. Nu uita sa degusti deserturile alese inainte de nunta pentru a putea face modificari de ultima ora. Ghideaza-te in alegerea lor atat dupa preferintele tale si ale partenerului sau partenerei de viata cat si dupa ceea ce crezi ca ar fi pe gustul oaspetilor vostrii.

Alege dulciuri care sa te reprezinte, care sa iti fie pe plac. Ai grija ca sursa de provenienta a acestora sa fie de incredere. Indrazneste sa creezi selectii de deserturi speciale, fanteziste. Acorda-ti timp sa te bucuri de ele si tu la nunta ta, precum invitatii.

Alege dulciuri iesite din comun, pentru ca amintirile placute cu care vor pleca de la nunta ta invitatii, sa nu fie numai muzicale, amuzante, sau sentimentale ci si gustoase - datorita deserturilor speciale pe care le-ai introdus in meniul nuntii tale.