Acasa Patiserie si cofetarie

Produse de patiserie si cofetarie pentru nunti

Tortul miresei

Vezi toate ofertele de tortul miresei

Deserturi Speciale

Vezi toate ofertele de deserturi speciale

Fantana de ciocolata

Vezi toate ofertele de fantana de ciocolata

Patiserie si cofetarie

Vezi toate ofertele de patiserie si cofetarie

Produse de patiserie si cofetarie la nunti

Dulce, dulce, dulce! Fructe, prajituri, fantani de ciocolata, inghetata, fructe, prajituri, prajiturele! Ca sa ne recuperam energia dupa o distractie pe masura trebuie sa savuram si cate o prajiturica, iar invitatii tai cu siguranta se vor bucura la maximum de prajiturile si produsele de cofetarie si patiserie pe care le-ai inclus in meniu. Alegerea acestora ramane a fi a ta iar in ceea ce priveste servirea lor, ai cateva modalitati la dispozitie.


 

Servirea produselor de patiserie

Astfel, prajiturile alese a fi in meniul nuntii tale pot fi amplasate direct pe masa, pe unul sau doua platouri, in functie de numarul de locuri existente la o masa. De obicei, se pune un platou de prajituri de nunta la 4 sau 5 persoane.

Acestea vor fi distribuite din timp de catre personalul restaurantului unde are loc nunta, invitatii tai putandu-se bucura de prajiturelele de nunta inca de la sosire. De asemenea, poti servi prajiturile pentru nunta odata cu servirea cafelei, fiecare persoana primind cate o cafea si o prajiturica. In acest fel fiecare invitat isi va savura prajitura in voie, produsele de cofetarie fiind un companion perfect al cafelei.

O alta varianta este reprezentata si de introducerea unui bufet pentru prajituri. Astfel, ai ocazia sa le oferi invitatilor tai o gama larga de prajituri de nunta din care fiecare poate alege ceea ce doreste.


 

Tipuri de prajituri pentru nunta

Cat priveste tipul prajiturilor de nunta la care te-ai gandit, in acest caz ai libertate deplina. Poti alege orice prajitura vrei tu sau orice selectie de prajiturele de nunta. Diversitatea este oricand bine venita.

De asemenea, in cazul in care alegi ca prajiturile tale de nunta sa fie servite impreuna cu un capuccino sau o cafea poti opta pentru unele mai mari, cu o forma interesanta. Inimioare, stelute, flori, mire sau mireasa si asa mai departe, o multime de modele, forme, culori, marimi, arome si texturi iti stau la dispozitie. Unele cupluri de miri, in special cand nunta are loc vara, aleg sa le ofere oaspetilor ingetata sau serbet.


 

Produse de patiserie

Produsele de cofetarie nu sunt singurele delicii ce pot fi prezente in meniul tau de nunta. Poti pune la dispozitie oaspetilor tai si produse de patiserie. Covrigei, saratele, foietaje, cozonac, chec sau rulada, toate acestea sunt apreciate de invitati. In cazul produselor de patiserie acestea sunt amplasate pe platouri, pe fiecare masa.


 

Inghetata, serbetul, cozonacul, saratelele, foietajele, prajiturile de nunta, cam acestea sunt produsele de cofetarie si patiserie ce sunt intalnite in meniurile nuntilor. Pentru a le procura poti apela la aceasi cofetarie de la care ti-ai comandat tortul.

In functie de bugetul pe care il ai la dispozitie pentru dulciurile pentru nunta, poti alege varianta de servire care ti se pare cea mai potrivita pentru cuplul a carui jumatate esti. Este posibil, in functie de regiunea pe a carei traditii si obiceiuri se bazeaza nunta ta, sa ai nevoie de prajituri si pentru acasa sau la biserica.

De exemplu, in unele zone ale tarii nasa rupe un colac deasupra miresei pe care il imparte apoi domnisoarelor necasatorite si in biserica, dupa cununia religioasa se impart bomboane. Insa, cu siguranta vei dori ca si acasa la tine sau la mire sa existe platouri cu prajituri din care invitatii sa se poata servi. Avand in vedere ca pentru toata lumea este o zi lunga si obositoare prajiturile de nunta sunt foarte binevenite.

Alege-le pe cele mai delicioase!