Acasa Oferte Speciale

Cele mai bune preturi pentru tort, prajituri si deserturi

Tortul miresei

Vezi toate ofertele de tortul miresei

Deserturi Speciale

Vezi toate ofertele de deserturi speciale

Fantana de ciocolata

Vezi toate ofertele de fantana de ciocolata

Patiserie si cofetarie

Vezi toate ofertele de patiserie si cofetarie

Cele mai bune preturi pentru tort, prajituri si deserturi

O nunta implica pe langa multa munca si o multime de chetuieli iar voi cu siguranta va doriti sa economisiti pe unde se poate pentru a ramane in acel buget bine-stabilit. Alegerea tortului si a deserturilor de nunta din ofertele noastre speciale va poate oferi o sansa in plus de a va pastra banii in buzunare.


Ce puteti gasi in pachetele la preturi reduse pe care vi le sugeram?

  • Reduceri in functie de marimea tortului si de numarul de prajituri si deserturi comandate – Regula "cu cat mai mare, sau cu cat mai mult - cu atat mai ieftin" se aplica si in cazul torturilor si prajiturilor de nunta.
  • Oferte speciale in functie de felul tortului – Puteti opta pentru un tort traditional care deseori va va fi servit la un pret mult mai scazut fata de unul extravagant care se realizeaza din produse de lux.
  • Pachete speciale la achizitionarea tortului si meniurilor de la acelasi furnizor – Fie ca ati decis sa apelati la o firma de catering sau ca mancarea si desertul va vor fi asigurate de catre locatia pentru care ati optat, incercati sa gasiti modalitatea prin care furnizorul va va pune la dispozitie atat meniul propriu-zis cat si tortul. Acest lucru nu inseamna doar ca veti fi intampinati de reduceri considerabile dar in anumite cazuri poate insemna chiar ca veti primi tortul din partea casei.
  • Preturi reduse in functie de timpul necesar elaborarii tortului si prajiturilor – Daca deserturile pe care le-ati ales sunt dificil de realizat iar elaborarea si decorarea tortului necesita mult efort si un timp indelungat, cu siguranta si preturile vor fi pe masura. Pentru a economisi la acest capitol, puteti opta spre exemplu pentru un meniu  de prajituri consacrat si un tort simplu.

Delicios si la un pret imbatabil. Mai bine de atat nici ca se poate!