Acasa Fantana de ciocolata

Inchiriere fantana de ciocolata pentru nunta

Tortul miresei

Vezi toate ofertele de tortul miresei

Deserturi Speciale

Vezi toate ofertele de deserturi speciale

Fantana de ciocolata

Vezi toate ofertele de fantana de ciocolata

Patiserie si cofetarie

Vezi toate ofertele de patiserie si cofetarie

Fantana de ciocolata.

Pe langa tortul de nunta, prajiturele, mici gustari, inghetata sau serbet si fructe, un alt rasfat dulce este fantana de ciocolata. Acesta nu numai ca da un plus de eleganta si rafinament nuntii tale ci poate face fata cu brio invitatilor tai pofticiosi.


 

Inchiriere fantana de ciocolata

Poate ca te intrebi de unde poti sa faci rost de o fantana de ciocolata pentru nunta ta. Ei bine, cele mai multe dintre cofetariile existente au in arsenal si astfel de accesorii pentru nunta, de dimensiuni diferite ce se pot inchiria. La pachet vine si personalul aferent manevrarii fantanilor de ciocolata si servirii invitatilor din/de la fantana de ciocolata.

Preturile la care se inchiriaza o fantana de ciocolata pentru nunta difera in functie de tipul si capacitatea ei. Pentru o fantana de ciocolata la o nunta de cateva zeci de persoane poti plati in jur de 200 de lei, in timp ce pentru una de capacitate mai mare, potrivita unei nunti cu sute de invitati preturile ajung si pana la 1000 de lei sau depasesc acest prag. In pretul inchirierii fantanii de ciocolata intra si materia prima, ciocolata granule (care printr-un sistem de incalzire si circulatie se transforma in ciocolata lichida).

In ceea ce priveste utilizarea ei, nu trebuie sa iti faci nici o grija. Cofetaria de la care o vei inchiria are obligatia de a iti oferi personal adecvat pentru aceasta activitate. Ei vor avea grija ca invitatii tai sa fie serviti cum se cuvine, ca bufetul cu fructe pentru nunta si fantana de ciocolata sa fie mereu aprovizionate.


 

Bufetul de fructe alaturi de fantana de ciocolata

Alaturi de fantana de ciocolata pentru nunta este recomandat si un bar incarcat de fructe. Pepene, struguri albi sau rosii, capsuni, piersici sau nectarine, ananas, banane, mere, pere, avocado, citrice, toate acestea invelite in ciocolata vor fi la mare cautare.

In ceea ce priveste barul de fructe, cei de la care ai inchiriat fantana de ciocolata il vor face sa arate demn de o receptie high class, cu ornamente minunate, cu o imagine sclipitor de apetisanta. Alaturi de aceasta minunatie a lucrului manual, eleganta fantana de ciocolata va face furori. Rafinamentul cu rasfatul se imbina perfect in ecuatia fructe plus ciocolata.


 

Lasa apetisanta ciocolata sa curga valuri, valuri. Toti cei prezenti vor fi incantati de gustul placut al combinatiei de fructe revigorante scaldate cu grija intr-o baie de ciocolata dar si de aroma pe care aceasta o are.

O fantana de ciocolata la nunta ta va adauga petrecerii un plus de rafinament, mult mai multa elaganta si va face din meniul tau de nunta unul special. Tu, impreuna cu toti cei dragi ce sunt alaturi de tine in cea mai importanat zi din viata va puteti acorda o pauza binemeritata de la dans si distractie pentru a savura o selectie de fructe atent imbracate de o delicata pelicula de ciocolata proaspata.